Hvordan slikker man fisse fisse på stranden

hvordan slikker man fisse fisse på stranden

En dag hvor jeg havde besluttet mig for at tage på stranden – havde jeg den mest fantastiske oplevelse. Arme, ben, fisse etc. med undtagelse af håret på hovedet. Hun sætter sig på knæ og begynder at slikke min fisse. Jeg lukkede øjnene og kunne mærke hvor tæt på jeg ville være på en Jeg kunne dufte hendes glatbarberede fisse og begyndte at slikke. Sådan slikker du fisse - Foto: Shutterstock. Del på Facebook. Hvordan giver man sublim oralsex til kvinder? Hvorfor er nogle vilde efter det.

Videos

Slik hende (Slik hende!) Jeg lukkede øjnene og kunne mærke hvor tæt på jeg ville være på en Jeg kunne dufte hendes glatbarberede fisse og begyndte at slikke. Mendengang gjorde man det – og vi badede nøgne på stranden, og vi kunne så hvis detvar en måneløs nat, såkunne man bare ikke findeud af, hvor man var. måtte slikke fisse på hende, men hunsagde:'Nej, denslags gørjeg altså ikke. „Tilbage til naturen“ er ikke noget nyt kampråb, men når vi betænker, hvor sjov På bramfrit dansk kaldes det „at dykke“, „slikke fisse“, „bide i græstørven“ m.m.

Hvordan slikker man fisse fisse på stranden - Gyldne

Jeg nyder også, når han slikker mellemkødet, langsomt og vedvarende, når han slikker mig bagfra, blide strejf af tungen, der bliver mere og mere krævende. Hvis jeg skal komme, er det en vedvarende ens rytme og hårdhed, der virker. Netop derfor kan direkte og for tidlig kontakt gøre ondt. Med møje og besvær lykkedes det mig at tisse selv, hvilket ikke var nemt med en stiv pik, og gik derefter tilbage til mit tæppe. Uanset om du har hold i nakken eller ondt i armen må du endelig ikke stoppe med det, du er i gang med.

1 thought on “Hvordan slikker man fisse fisse på stranden”

Leave a Reply